Ο ΣΥΡΙΖΑ στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας

Επίσκεψη στο κτιριακό συγρότημα που στεγάζει το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία το ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστας Ζαχαριάδη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου που μας έστειλε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αποτελούμενη από το βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη, τον πρώην δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, την πρώην αντιπρόεδρο των ΚΤΥΠ Νανή Πολίτου, τον αντιπρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Ανεμογιάννη και τη συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελένη Παπανικολάου, επισκέφτηκε το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας.

Στη συνάντηση που ακολούθησε με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, εκτέθηκαν τα προβλήματα της πρόσφατης πλημμύρας στο σχολείο και η ανάγκη να επισπευστεί η προσθήκη αιθουσών στο σχολείο προκειμένου να απομακρυνθούν τα κοντέινερ της ντροπής που βρίσκονται εκεί ύστερα από το σεισμό του 1999. 

Τέλος, επισημάνθηκε από τους καθηγητές να επανέλθει η παροχή δεκατιανού στους μαθητές, που καθιερώθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, δεδομένου ότι υπάρχουν φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών.

Ο κ. Ζαχαριάδης εξέφρασε την αλληλεγγύη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα αιτήματα της σχολικής κοινότητας και δεσμεύτηκε να αναδείξει το θέμα στη Βουλή, ενώ ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε την ανάγκη να τηρήσουν οι ΚΤΥΠ τις προηγούμενες δεσμεύσεις τους για εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών και για τη χρηματοδότηση του σχολείου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *