Εθελοντική αιμοδοσία στις 10 Νοεμβρίου από το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 15η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία  με τους  Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τις ώρες από 14:00 έως 19:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.,  Λ. Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

Με σύνθημα«Δώσε ένα δώρο ζωής που κάνει την διαφορά – Δώσε αίμα»καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε μία ακόμη δράση του Δήμου μας, προσφέροντας μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και πρόληψης από τη λοίμωξη covid-19.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι αιμοδότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, καθημερινά 9:00-13:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επίσης μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που επισυνάπτεται και να τη στείλουν στο e-mail: tm_dygeias@dimosfx.gr

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 210-2532047 εσωτ. 306.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας!

Η αίτηση συμμετοχής

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *