Καθηγητές 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας: Κε Ψαριανέ ζητήστε δημόσια συγνώμη!

Την δημόσια συγνώμη ζητά ο Σύλλογος Διδασκ΄όντων από τον Γρ. Ψαριανό, τέως βουλευτή και νυν σύμβουλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμένου, για όσα συκοφαντικά έγραψε για τους μαθητές του 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας:

«Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κύριε Ψαριανέ. Δεν είμαστε εμείς ούτε οι μαθητές μας συνηθισμένοι ούτε να χειραγωγούμε, ούτε να θεωρούμε τον ελληνικό λαό ηλίθιο. Και μακριά από εμάς κάθε μορφή προπαγάνδας.

Αντίθετα, εσείς φαίνεται να την προτιμάτε έναντι της ενημέρωσης. Διότι, μια μικρή, ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθησαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας.

Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας – όπως τόσες που κυκλοφόρησαν – ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, απαιτούμε μια δημόσια συγγνώμη για τις χυδαίες κατηγορίες που εξαπολύσατε. Διαφορετικά, θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και συκοφάντηση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Σε αυτή την περίπτωση, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

 1. «ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ»
  Σιγά το νέο. Βέβαια να τα λένε και δημόσια, αυτό είναι πραγματικά είδηση.
  Υπάρχει, όμως, και καθυστέρηση που οφείλεται στη νυν δημοτική αρχή;
  Και υπάρχει και δημόσια παραδοχή; Ούτε αυτό ήταν γνωστό.
  Κι αφού όλα αυτά ισχύουν, αναρωτιέμαι γιατί η Δύναμη Πολιτών δεν ψήφισε κατά όπως και η Λαϊκή Συσπείρωση;
  υ.γ. Όλοι οι άλλοι φορείς μίλησαν για τον Ψαριανό, το ότι είναι συνεργάτης του Πικραμμένου είναι δευτερεύον. Εδώ έχουμε με έναν πρώην εσωτερικάκια, κοινό συκοφάντη, αλλά αλήθεια ποιος εσωτερικάκιας έκανε κάτι σημαντικό για να τον εκτιμάμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *