Μόλις στις 27 Σεπτεμβρίου υπέγραψε σύμβαση ο Δήμος για τον καθαρισμό των φρεατίων

Είναι εμφανής η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να αποποιηθεί των όποιων ευθυνών έχει για τα όσα συνέβησαν στην πόλη στις 14 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της επιδρομής του «Μπάλλου». Ειδικά για το γνωστό πλέον πανελληνίως πλημμύρισμα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας ακούσαμε τον αντιδήμαρχο Παιδείας Τ. Κωνσταντινίδη να λέει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ότι λίγες μέρες πριν είχαν καθαριστεί τα φρεάτια.

Όπως κατήγγειλε η Δύναμη Πολιτών πάντως η σύμβαση με τον εργολάβο για την συντήρηση – καθαρισμό των φρεατίων υπογράφτηκε μόλις στα τέλη Σεπτεμβρίου. Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο ΠΟΛΙΤΗΣ, η σύμβαση φέρει ημερομηνία 27/9/2021. Μια τακτική εργολαβία που γίνεται κάθε χρόνο προληπτικά για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στους δρόμους, υπογράφτηκε μόλις πριν λίγες ημέρες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι ρυθμοί που κινείται η διοίκηση Βούρου είναι… χελώνας.

Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε το σχετικό συμφωνητικό, όπως αναρτήθηκε στις 30/9/2021. Πατήστε εδώ για να το δείτε σε μορφή pdf.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *