Τμήματα 28 μαθητών μετά από συγχωνεύσεις σε λύκεια της πόλης μας

Δυο λύκεια της πόλης μας είναι ανάμεσα σε αυτά που αιφνιδιαστικά αποφασίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας η συγχώνευση τμημάτων. Το Λύκειο Νέας Χαλκηδόνος και το 3ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας. Στη Β΄ Λυκείου της Νέας Χαλκηδόνας θα πρέπει να συγχωνευτούν τα τρία τμήματα που έχουν συνολικά 56 μαθητές και να γίνουν 2 των 28 μαθητών.

Αυτό καταγγέλλει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολιάζοντας σκωπτικά: «Προφανώς οι συμπτύξεις τμημάτων είναι ένα από τα μέτρα καταπολέμησης της μετάλλαξης «Δέλτα»! Όσο περισσότεροι μαθητές στην τάξη, τόσο καλύτερα! Τώρα που χειμωνιάζει θα ανοίγουν άλλωστε και τα παράθυρα! Αν παραμείνουν βέβαια μαθητές στην τάξη, λόγω της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού που θα ακολουθήσει, εξαιτίας των 28 μαθητών σε αίθουσες-κλουβιά.»

«Με αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση το ΥΠΑΙΘ προσπαθεί να καλύψει τα χιλιάδες κενά σε όλη την Ελλάδα, κενά που όπως είπε η Υπουργός οφείλονται στους εκπαιδευτικούς που πάσχουν από δυσίατες ασθένειες και τις εγκυμονούσες εκπαιδευτικούς λόγω αδειών», σχολιάζει η Ένωση Γονέων και καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ώρα 13.30.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *