Μάχη για τον έλεγχο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας – «κόκκινο» σε Κοπελούσο – Βούρο

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021, είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Τομπούλογλου. Τον πλήρη έλεγχο της οργάνωσης φαίνεται να αποκτά ο Χάρης Τομπούλογλου, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων ήταν και υποψήφιοι του συνδυασμού του «Η πόλη της Καρδιάς μας» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Μοναδική εξαίρεση η κ. Μαμακή, η οποία ήταν υποψήφια στο συνδυασμό Πολιτών Πολιτεία του Γιάννη Βούρου.

Με δημόσια δήλωσή του ο ενσωματωμένος στο συνδυασμό του δημάρχου Χρήστος Κοπελούσος διαμαρτύρεται γιατί δεν εγκρίθηκε η υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ, κατηγορώντας τον «γνωστό – άγνωστο που εδώ και χρόνια καπηλεύεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, σπέρνοντας διχόνοια και εξυπηρετώντας προσωπικούς στόχους».

Χαρακτηριστικό είναι ότι κανένα από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ δεν διεκδικεί εκ νέου την εκλογή του, πλην του Χάρη Τσούλα.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποτυχία των υπό τον Γιάννη Βούρο συνασπισμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας (Κοσκολέτος, Τάφας, Λέκκας, Παπανικολάου, Σαραντόπουλος κ.ά) να παρέμβουν στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *