Έκκληση για συντονισμό ενάντια στις φασιστικές επιθέσεις από την Επαναστατική Κίνηση

Έκκληση προς τις συλλογικότητες του εργατικού κινήματος, της νεολαίας και της Αριστεράς της πόλης μας για συντονισμό της αντιφασιστικής δράσης απευθύνει η Επαναστατική Κίνηση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας:

Οι πρόσφατες θρασύδειλες φασιστικές επιθέσεις σε αντιφασίστες αγωνιστές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη φέρνουν στο προσκήνιο το στοιχειώδες καθήκον της ενωτικής και συντονισμένης δράσης των δυνάμεων του εργατικού κινήματος, της νεολαίας και της Αριστεράς για την αντιμετώπισή τους και την προστασία του δημοκρατικού δικαιώματος της ελεύθερης διάδοσης ιδεών από τη φασιστική βία και τρομοκρατία.

Η Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, το τοπικό πολιτικό σχήμα της οργάνωσης «Κομμουνιστική Τάση – ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης», απευθύνει έκκληση προς τις συλλογικότητες του εργατικού κινήματος, της νεολαίας και της Αριστεράς της πόλης μας με σκοπό έναν από κοινού συντονισμό της αντιφασιστικής δράσης με «άξονα» κοινές αντιφασιστικές εκδηλώσεις και κοινή μέριμνα για προστασία και αυτοάμυνα από επιθέσεις φασιστών ανάλογες με εκείνες που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες μέρες.

Θα επικοινωνήσουμε με δική μας πρωτοβουλία με όσες συλλογικότητες έχουν δημοσιοποιημένα στοιχεία επικοινωνίας και παρακαλούμε όσες δεν διαθέτουν τέτοια να επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο e-mail της Κίνησής μας: epanastatikikinisifx@gmail.com

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *