Τα ρήγματα στην παράταξη Βούρου βαθαίνουν με φόντο τη σκανδαλώδη ανάθεση του ηλεκτροφωτισμού

Η χθεσινή (9/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πέρα από τον αυταρχισμό της διοίκησης και τις αναπάντητες καταγγελίες του συνόλου της αντιπολίτευσης, ανέδειξε και μία άλλη πτυχή: τα ρήγματα στην παράταξη Βούρου. Είναι ενδεικτικό ότι σε μία συνεδρίαση που διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες, από την πλευρά της δημοτικής αρχής τοποθετήθηκαν μόνο οι κ. Κουτσάκης, Κοσκολέτος, Τάφας και Λέκκας, ενώ αυτός που ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση κάθε αντιδημοκρατικής και σκανδαλώδους πτυχής της ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού ήταν ο… συνεργαζόμενος κ. Κωνσταντινίδης.

Αντίθετα, δεν μίλησαν καθόλου οι κ Κοπελούσος, Γεωργαμλής, Γραμμένος και Καραβίας, ενώ απόντες από τη συνεδρίαση που συγκάλεσε η αντιπολίτευση του Δήμου ήταν οι κ. Μπερδέσης και Μπίγαλης. Την μεγαλύτερη όμως κρυάδα ο δήμαρχος την πήρε από την κα Παπακώστα, η οποία όταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Κανταρέλης έκλεινε τα μικρόφωνα για να αποφύγει την ψηφοφορία, του είπε ευθέως ότι όσα λέει δεν την εκπροσωπούν.

Η σύγκρουση της κας Παπακώστα με τη διοίκηση Βούρου για το ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού προκάλεσε εύλογα την οργή της δημοτικής αρχής (προεξάρχοντος πάντα του «βασιλικότερου του βασιλέως» Κωνσταντινίδη) και την θετική έκπληξη της αντιπολίτευσης. Στην πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι όσα ακούμε όλον αυτόν τον καιρό για ανθρώπους της πλειοψηφίας που εκφράζουν ενστάσεις και αντιρρήσεις σε σχέση με τη μεθόδευση της ανάθεσης του ηλεκτροφωτισμού, ύψους 3,7 εκ. ευρώ, έχουν σοβαρή βάση. Και ίσως η κα Παπακώστα να είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με όσα ακολουθούν…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *