Επιμένει αυταρχικά ο Γ. Βούρος – Εκβιασμούς και παρανομίες καταγγέλλει το Σωματείο

Σε νέα συνεδρίαση με έγγραφο του δημάρχου κλήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου του ηλεκτροφωτισμού σήμερα 7/9/2021 στις 8.00 π.μ. Λίγες ώρες μετά την δικαστική απόφαση που απέρριπτε την προσφυγή του Δήμου, με νέα έγγραφα η δημοτική αρχή πιέζει τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν. Το Σωματείο κατήγγειλε ως «παράνομη και εκβιαστική» αυτή την ενέργεια:

Το θράσος της δημοτικής αρχής του κου Βούρου δεν έχει  όρια. Ο Διοίκηση του κου Βούρου μην μπορώντας να χωνέψει την απορριπτική για τη δημοτική αρχή απόφαση του δικαστηρίου, προέβη σε μια ακόμη παράνομη και εκβιαστική για τα μέλη της Επιτροπής ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα:

Με την υπ’ αριθμ.   18743/6.9.2021  πρόσκληση   του προέδρου της Επιτροπής  Διαγωνισμού κ. Ντιούδη που επικαλείται το υπ’ αριθμ 18729 /6.9.2021 έγγραφο της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου και το υπ’ αριθμ. 18740/6.9.2021 έγγραφο του Γραφείου Δημάρχου καλούν σε συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής αύριο Τρίτη 7.9.2021 στις 8.00πμ.

Η πρόσκληση αυτή από τη στιγμή που βασίζεται στην υπ’ αριθμ. 497/2021 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών είναι καταφανώς ΠΑΡΑΝΟΜΗ, διότι:

Α) η απόφαση είναι  απορριπτική ως προς την αγωγή του Δήμου

Β) η απόφαση  δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι  προσωρινά εκτελεστή  αφού είναι απορριπτική

Γ)  η απόφαση θα καταστεί τελεσίδικη και άρα εκτελεστή (και τότε και μόνο τότε θα μπορεί να αποτελεί τμήμα επίσημων εγγράφων) μετά το πέρας 3 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 4 του Νόμου 1264/82 όπως ισχύει ( Νόμος 4808/2021 άρθρο 95), καθώς μέχρι τότε υφίσταται η δυνατότητα από όλες τις πλευρές να ασκήσουν έφεση, ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου.

Στην πρόσκληση ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού δεν αναφέρει αν ο ίδιος ρώτησε για τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνει μετά το δικαστήριο ή αν του ήρθαν υπό τη μορφή «άνωθεν εντολής».

Καλούμε τη Δημοτική αρχή να σταματήσει να προκαλεί και να προσκαλεί σε συνεδριάσεις που εκθέτουν τους συναδέλφους μας.

Ενημερώνουμε και τους επικεφαλής των δημοτικών  παρατάξεων, προκειμένου να τοποθετηθούν για τα προαναφερόμενα 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *