Δύναμη Πολιτών: Αντεργατική αθλιότητα Βούρου στο βωμό του σκανδάλου του ηλεκτροφωτισμού

Με ανακοίνωσή της η Δύναμη Πολιτών καταγγέλλει τις νέες μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής στο βωμό της εξυπηρέτησης του σκανδάλου του ηλεκτροφωτισμού:

Την προηγούμενη εβδομάδα το σωματείο εργαζομένων σε συνεργασία με την ΠΟΕ-ΟΤΑ προκήρυξαν απεργία – αποχή από τα καθήκοντά τους των υπαλλήλων που συμμετέχουν στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού των 3.750.000 ευρώ (!!!). Ο κ. Βούρος προσωπικά, χωρίς καμία εξουσιοδότηση από κανένα συλλογικό όργανο του Δήμου κατέθεσε αγωγή εναντίον της απεργίας, μία ενέργεια βγαλμένη από το χρονοντούλαπο της ιστορίας που μας παραπέμπει μισό αιώνα πίσω. Στη συνέχεια και παρότι η αγωγή του κ. Βούρου απορρίφθηκε, με μία πρωτοφανή «κουτοπονηριά», αντλεί από το σκεπτικό της απόφασης τα στοιχεία που τον βολεύουν για να στραφεί εναντίον της απόφασης!!!

Ως Δύναμη Πολιτών εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους υπαλλήλους που σέβονται τη νομιμότητα, που προσπαθούν να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον και δεν υποκύπτουν σε κάθε λογής έκνομες ενέργειες και εκβιασμούς. Τέλος, καλούμε για την άμεση απόσυρση του παρανόμως εισαχθέντος θέματος της έγκρισης του διαγωνισμού από την αυριανή οικονομική επιτροπή και ενημερώνουμε τη διοίκηση ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Με λίγα λόγια, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη προσφυγή στα δικαστήρια, δεν υπήρχε απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου για κατάθεση της αγωγής, καταλάβαμε σωστά;
    Με λίγα λόγια, και χάρη τους έκανε το δικαστήριο που μπήκε και στην ουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *