Την Κυριακή 5/9 Χωρίς Μεσάζοντες και με αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους

Την Κυριακή 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 θα πραγματοποιηθεί η 52η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών (Χωρίς Μεσάζοντες), στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8:00 πμ εως 2:00μμ.

Όπως αναφέρουν το Δ.Σ. της Αληλλέγγυας Δράσης Καταναλωτών:

Θα είμαστε και πάλι μαζί, μετά από ένα δύσκολο και εφιαλτικό για πολλούς καλοκαίρι, με πρωτοφανείς επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική και την Εύβοια. Με φωτιές που εξαφάνιζαν τον δασικό μας πλούτο, αλλά και τις περιουσίες, που συντηρούσαν τις ζωές των ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Αλλά και με μία ΠΑΝΔΗΜΙΑ να είναι σε πλήρη ανάπτυξη!!!

Ακριβώς για αυτό το λόγο, το Δ.Σ. της Α.Δ.Κ., θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης, σε συνεργασία με τους παραγωγούς, για τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών – καταναλωτών, των παραγωγών και όλων όσων είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία της αγοράς.

Για αυτό:

  • Καλούνται όλοι, να φορούν μάσκες.
  •  Γάντια μιας χρήσης για τους παραγωγούς.
  •  Τήρηση της απόστασης ασφαλείας των 5μ. μεταξύ των πάγκων και 1,5μ. μεταξύ των ατόμων που κάθονται ή κινούνται σε όλο το χώρο της δράσης.
  •  Αντισηπτικό- απολυμαντικό, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Αυτό που σίγουρα θα παραμείνει το ίδιο είναι η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, συμβατικών και βιολογικών, των παραδοσιακών (από πολλές περιοχές της Ελλάδας), αλλά και των μυρωδικών και γεύσεων από την Ανατολή.

*Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα συγκεντρώνονται προϊόντα από παραγωγούς και πολίτες, όπως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων και του Φαρμακείου του Δήμου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, για τους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ !!!

* Εκφράζουμε, τον βαθύτατο σεβασμό μας στις Δυνάμεις Πυρόσβεσης, στους Εθελοντές Πυροσβέστες, στους κατοίκους και ιδιαίτερα στους ΝΕΟΥΣ, που με ευθύνη και δύναμη υπερασπίστηκαν ΖΩΕΣ, ΖΩΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, αλλά και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!! Δηλώνουμε την λύπη και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ, για τα παραπάνω από 1.300.000 στρέμματα, που παρά τις ηρωικές προσπάθειες όλων όσων αναφέραμε, έγιναν στάχτες και ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ…!!!

***Παίρνουμε την πρωτοβουλία ως ένας σύλλογος, που εκφράζει πάντα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και προσφορά, να δείξουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, στους πληγέντες, από τις ‘’ΦΩΤΙΕΣ που ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΑΝ’’, συγκεντρώνοντας ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, σε ξεχωριστό χώρο, στη δράση της Κυριακής 5/9/21, από τις 8.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών Ν. Φ. – Ν. Χ.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *