Πρωτοφανές: Φέρνουν τον ηλεκτροφωτισμό στην Οικονομική Επιτροπή, ενώ η επιτροπή του διαγωνισμού δεν έχει συνεδριάσει

Παρότι σήμερα 27/8 οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην επιτροπή του διαγωνισμού ηλεκτροφωτισμού αρνήθηκαν να παραστούν στην προγραμματισμένη για τις 7.00π.μ. (!) συνεδρίαση, η διοίκηση προχωρά στην σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής την ερχόμενη Τρίτη, φέρνοντας ως θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση παράτασης καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης για το διαγωνισμό «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (α/α ΕΣΗΔΗΣ 134869), λόγω μη λειτουργίας των υπηρεσιών του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

2. Έγκριση 1ου πρακτικού αποσφράγισης προσφορών, ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής & αξιολόγησης τεχνικών προσφορών για το διαγωνισμό «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (α/α ΕΣΗΔΗΣ 134869).

Καταπατώντας κάθε διαδικασία, προσπαθούν να προχωρήσουν στη νομιμοποίηση του διαγωνισμού με κάθε τρόπο. Εντωμεταξύ εκκρεμεί από χθες το αίτημα 16 δημοτικών συμβούλων να γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (στο μεταξύ έγιναν 19) για να συζητηθεί το θέμα, αίτημα που δείχνει να αγνοεί η διοίκηση. Ενδεικτικό της απομόνωσης του δημάρχου και της στενής ομάδας γύρω από αυτόν που διοικεί είναι η παραίτηση Παπακώστα από τη θέση της αντιδημάρχου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *