Δύναμη Πολιτών: Αποκλειστική ευθύνη για τη ματαίωση του Δ.Σ. έχει ο κ. Βούρος

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για χθες 14/7 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων λόγω έλλειψης απαρτίας. Για το θέμα η Δύναμη Πολιτών έβγαλε το ακόλουθο δελτίο τύπου, με το οποίο κατηγορεί τον δήμαρχο Γ. Βούρο για απαξίωση του Δ.Σ.:

Το πρωτοφανές στα χρονικά γεγονός της ματαίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής φέρει την αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Βούρου. Ο αλαζόνας και αυτάρεσκος δήμαρχος, που έχει επιλέξει να διοικεί το Δήμο με μία μικρή μειοψηφία 5 ανθρώπων, δρέπει τους καρπούς της αδιαφορίας, της υποτίμησης και της απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Βούρο ότι το σκάνδαλο της εκχώρησης σε ιδιώτη του ηλεκτροφωτισμού για 9 χρόνια, επιβαρύνοντας τους δημότες με 3,75 εκ ευρώ (αντί 1,1 εκ ευρώ που προβλέπει μελέτη του τμήματος ηλεκτροφωτισμού), ψηφίστηκε από 3 μόνο δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του στην Οικονομική Επιτροπή, αγνοώντας την απορριπτική απόφαση 19 δημοτικών συμβούλων.

Ως Δύναμη Πολιτών δεσμευόμαστε ότι θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο για την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών του Δήμου, που έχει απαξιώσει ο κ. Βούρος και θα αγωνιστούμε για την ακύρωση του μεγαλύτερου σκανδάλου που έχει υπάρξει από την εποχή της σύστασης του Δήμου…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *