Λαϊκή Συσπείρωση: Μαζική κινητοποίηση κατά της ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού

Δελτίο τύπου για τη χθεσινή 24/6 κινητοποίηση εξέδωσε και η Λαϊκή Συσπείρωση:

Την αντίθεσή τους στην απόπειρα της δημοτικής αρχής ΚΙΝΑΛ – ΝΔ του Γιάννη Βούρου για ιδιωτικοποίηση και παράδοση του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού στα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα, εξέφρασε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την κινητοποίηση που διοργάνωσε στο Δημαρχείο το πρωί της Τετάρτης 23/6.

Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν μαζικά στη στάση εργασίας που κήρυξε από τις 8 έως τις 11 π.μ. το Σωματείο Εργαζομένων.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μαζικοί φορείς και πλήθος κόσμου από την περιοχή, στηρίζοντας τον συμβολικό αποκλεισμό του Δημαρχείου την ώρα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση προχώρησε σε εκ νέου συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής παρακάμπτοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου στο 30% του κόστους ανάθεσης σε ιδιώτη!!!

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και μίλησαν εκπρόσωποι από την Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΚΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας – Μεταμόρφωσης, το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, την ΠΟΕ-ΟΤΑ, την ΑΔΕΔΥ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, την ΕΜΔΥΔΑΣ, άλλους μαζικούς φορείς και δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των εργαζομένων μετέφερε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. (το βίντεο της παρεμβασής του ΕΔΩ)

Τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εξέφρασε ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Νίκος Σερετάκης. (βίντεοΕΔΩ)

Η δημοτική αρχή απέδειξε την πρεμούρα της να απαξιώνει τις Δημοτικές Υπηρεσίες και να τις παραδίδει σε ιδιώτες με άξονα το κέρδος των μεγαλοεπιχειρηματιών και σε βάρος των λαϊκών αναγκών, καθώς προχώρησε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σε άλλο χώρο και αποφάσισε με 4 ψήφους υπέρ και με οριακή απαρτία την εν λόγω ιδιωτικοποίηση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *