Δύναμη Πολιτών: Το σκάνδαλο της δαπάνης 3,75 εκ. ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό δεν θα περάσει

Την εξάντληση κάθε διοικητικού και ένδικου μέσου προκειμένου να αποτραπεί η λεηλασία του δημοτικού ταμείου και τη στήριξη κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης εξαγγέλλει η Δύναμη Πολιτών σε σημερινό δελτίο τύπου:

H δημοτική αρχή Βούρου χθες ψήφισε το μεγαλύτερο σκάνδαλο από την εποχή της σύστασης του Δήμου μας: εκχωρεί τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου σε ιδιώτη με αντίτιμο 3,75 εκατομμύρια ευρώ όταν:

  • Υπάρχουν κατατεθειμένες μελέτες στο Δήμο που προσδιορίζουν το κόστος από 1,1 έως 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/4 καταψήφισε το υπερκοστολογημένο έργο Βούρου, προκρίνοντας την προμήθεια λαμπτήρων LED κόστους 1,1 εκ. ευρώ

Η διασπάθιση των χρημάτων των δημοτών, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 100 ευρώ έκαστος, αντί 30, δεν είναι μόνο πολιτικό έγκλημα, αλλά συνιστά σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων και ως τέτοιο θα αντιμετωπιστεί. Η χθεσινή κινητοποίηση που κάλεσε το σωματείο εργαζομένων του Δήμου και στήριξαν φορείς της πόλης ήταν μόνο η αρχή.

Ως Δύναμη Πολιτών θα ενημερώσουμε αναλυτικά όλους τους πολίτες τις επόμενες μέρες, θα στηρίξουμε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση και θα εξαντλήσουμε κάθε διοικητικό και ένδικο μέσο προκειμένου να αποτρέψουμε τη λεηλασία του δημοτικού ταμείου. Τότε θα δούμε ποιοι θα βρεθούν με σκισμένα καλσόν και όχι μόνο…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *