ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλουμε την κατασπατάληση 2,5 εκατ. προς όφελος ιδιωτών

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής να προχωρήσει ένα έργο που έχει καταψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ:

Η διοίκηση Βούρου δεν παραιτείται της προσπάθειας, να επιβάλει στους Πολίτες της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας τον εργολάβο της επιλογής της για την αντικατάσταση των λαμπτήρων του Δήμου.

Ενώ οι εργαζόμενοι προτείνουν και δεσμεύονται επισήμως, να αντικαταστήσουν τους λαμπτήρες με κόστος για τους πολίτες 1.090.084,88 ευρώ, η Διοίκηση Βούρου επιμένει στη πρότασή της, που θέλει να δεσμεύσει το ταμείο του Δήμου για το συγκεκριμένο έργο με 3.724.292,26 ευρώ. Μια πρόταση που συζητήθηκε και καταψηφίστηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τώρα προσπαθούν να την επιβάλλουν μέσα από την Οικονομική Επιτροπή.

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής και την επιμονή της στην εφαρμογή μιας πρότασης που τους δίνει τη δυνατότητα να κατασπαταλήσουν 2,5 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος χρόνου, προς όφελος των ιδιωτών εργολάβων και σε βάρος των πολιτών.

Συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στον ανιδιοτελή και δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *