Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου σχετικά με συναντήσεις του κόμματος με εργαζόμενους και το δήμαρχο:

Την Πέμπτη 03/06/21, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ, με επικεφαλής τον βουλευτή της Β´Αθήνας και Τομεάρχη Εσωτερικών κ. Κώστα Ζαχαριάδη, συνάντησε τον δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο και εκπροσώπους του Σωματείου εργαζομένων.

Στην συνέχεια, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά με το επερχόμενο αντεργατικό νομοσχέδιο, την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας και γενικότερα θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και κατάθεση απόψεων αλλά και κατοχυρωμένων διεκδικήσεων από τους εργαζόμενους.

Η συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο, εστιάστηκε στα προβλήματα λειτουργίας του δήμου λόγω αδυναμίας πρόσληψης προσωπικού, έλλειψης κονδυλίων και λόγω ανάθεσης αρμοδιοτήτων στους Ο.Τ.Α., χωρίς αντίστοιχη χρηματοδότηση.

Στην συνάντηση με τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου  παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Α. Βασιλόπουλος. Κατά την περιοδεία παρόντες ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Οικονομικών κ. Γ. Ανεμογιάννης, η Συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ κα Ε.Παπανικολάου και η πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και μέλος του συντονιστικού κα Μ. Μαργαριτοπούλου.    

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *