Από Κυριακή 6 Ιουνίου ξεκινά και πάλι η αγορά «Χωρίς Μεσάζοντες»

Από την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 ξεκινούν και πάλι οι δράσεις «Χωρίς Μεσάζοντες». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, «Σύμφωνα με Κυβερνητική απόφαση (ΦΕΚ 1872/8.5.21), δίδεται η δυνατότητα επαναλειτουργίας των Υπαίθριων Αγορών, που εξ’αιτίας του covid, είχανε σταματήσει».

Στις 6/6 θα πραγματοποιηθεί η 50η δράση στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 πμ-14μμ. και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΔΚ:

Με διαφορετική ανάπτυξη των πάγκων (απόσταση 5μ. μεταξύ τους), αλλά με ίδια ποιοτικά προιόντα απ’ όλη την Ελλάδα, εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά αλλά και συμβατικά με μυρωδιές Ανατολής. Κάθε επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει τα προιόντα επιλογής του, χωρίς να χρειάζεται να τα παραγγείλει εκ των προτέρων.

Κατά την διάρκεια της δράσης συγκεντρώνονται όλα τα προιόντα τα οποία απλοί πολίτες αλλά και οι παραγωγοί προσφέρουν, (αντί ενοικίου του χώρου που καταλαμβάνουν), για την ενίσχυση  των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του φαρμακείου.

Το Δ.Σ. της Α.Δ.Κ., σε συνεργασία με τους παραγωγούς και σύμφωνα με τις Κυβερνητικές αποφάσεις, θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης για τη διασφάλιση της υγείας, των επισκεπτών – καταναλωτών, των παραγωγών και των μελών του συλλόγου που είναι υπεύθυνα για την λειτουργία της αγοράς.

Για αυτό:

  • Καλούνται όλοι ανεξαίρετα να φορούν μάσκες και αν είναι εφικτό διπλές.
  • Γάντια μιας χρήσης για τους παραγωγούς.
  • Τήρηση της απόστασης ασφαλείας των 5μ μεταξύ των πάγκων και 1.5μ  μεταξύ των ατόμων που κάθονται ή κινούνται σε όλο το χώρο της δράσης.
  • Αντισηπτικό- απολυμαντικό, για την αποφυγή μετάδοσης του επικίνδυνου ιού

Σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και παράλληλα προσδοκούμε μια τέλεια συνεργασία, προς όφελος ΌΛΩΝ!!!!!!

Το Διοικητικό   Συμβούλιο της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *