Αναζητούνται σπίτια προς μίσθωση από το πρόγραμμα ESTIA

Αναζητούνται οικίες προς μίσθωση από το Πρόγραμμα ESTIA 2021 (Στεγαστικό Πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία), το οποίο διαχειρίζεται η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου. Αφορά κατοικίες είτε εντός των ορίων του Δήμου, είτε σε όμορους Δήμους.

Η ανακοίνωση

H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας (Κ.Ε.Δ.Ν.Φ.Ν.Χ.) αναζητά οικίες προς μίσθωση στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ESTIA 2021: Στεγαστικό Πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία μετο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με 100% χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η μίσθωση αφορά στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2021, με δυνατότητα επέκτασης για το 2022. Η σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη πραγματοποιείται μετά από επίσκεψη της Επιτροπής Πιστοποίησης της Καταλληλότητας των διαμερισμάτων και αντίστοιχης έγκρισης αυτής.

Καλύπτονται:

  1. Η καταβολή του μισθώματος με δυνατότητα τρίμηνης προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2021.
  2. Όλοι οι λογαριασμοί (νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).
  3. Η καθημερινή φροντίδα θεμάτων που αφορούν στη διαβίωση των προσφύγων με εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.
  4. Η ασφάλιση των οικιών αυτών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210-2523584 και ηλεκτρονικά στο kednf2@dimosfx.gr.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αγ. Αναργύρων 9 στη Νέα Χαλκηδόνα Τ.Κ. 14343, είτε (υπογεγραμμένες) ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική  διεύθυνση kednf2@dimosfx.gr.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *