Πρόβλημα καθαριότητας στη Βόρεια Ν. Φιλαδέλφεια

Από επισκέπτρια της πόλης μας λάβαμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει η καθαριότητα στην πόλη μας:

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Ευαγγελοπούλου, και αν και δεν είμαι κάτοικος του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η περιοχή θα αποτελεί πάντα για εμένα το δεύτερο σπίτι μου, καθώς εκεί έζησαν για περισσότερα από 50 χρόνια η αγαπημένη μου γιαγιά και ο αγαπημένος μου παππούς, εκεί γεννήθηκε η μητέρα και η θεία μου, αλλά κι εγώ έχω αποκτήσει τις πιο όμορφες παιδικές μου αναμνήσεις.

Όταν λοιπόν σήμερα, 4/5, επισκέφθηκα τη Φιλαδέλφεια και αντίκρισα τις εικόνες ντροπής που σας επισυνάπτω, με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν τους κάδους, σημάδι πως δεν έχουν μαζευτεί εδώ και ημέρες, θέλησα να απευθυνθώ στην εφημερίδα σας, γνωρίζοντας πως διαβάζεται ευρέως από δημότες της περιοχής, με σκοπό την ενημέρωση και με την ελπίδα πως με την κοινοποίηση του προβλήματος θα αλλάξει η κατάσταση.

Το πρόβλημα βέβαια είναι γενικευμένο, καθώς εδώ και χρόνια η περιοχή της βόρειας Φιλαδέλφειας παραμελείται κατ’ εξακολούθηση, με αποτέλεσμα το σταδιακό μαρασμό της. Έχει έρθει επιτέλους η ώρα για να αναλάβει ο Δήμος δράση και να σταματήσει να αντιμετωπίζει τους κατοίκους της βόρειας Φιλαδέλφειας σαν κατοίκους β’ κατηγορίας. Οι παρακάτω εικόνες είναι από τους κάδους στη Λεωφόρο Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση Θεσσαλονίκης και Δωδεκανήσου, στη διασταύρωση Θεσσαλονίκης και Πλουτάρχου, και στην οδό Θεσπρωτίας. 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Κι η οδός Περικλέους (στο ύψος της πλατείας Κρήτης) στη Νέα Χαλκηδόνα, ίδια εικόνα είχε σχεδόν όλη τη Μ. Εβδομάδα μέχρι σήμερα το πρωί που (απλώς) μαζεύτηκαν.
    Περί πλυσίματος των δρόμων και των χωρων γύρω από τους κάδους, με τα ειδικά οχήματα που διαθέτει ο Δήμος (από προηγούμενες διοικήσεις), ούτε λόγος!

    Μπράβο στην Κα Ευάγγελοπούλου που δεν φοβήθηκε μην… «κακοχαρακτηριστεί» ως… «επαγγελματίας διαμαρτυρόμενη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *