Βασιλόπουλος και Δούρου δείχνουν στον Βούρο τα έργα της πόλης

Επίσκεψη στα έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο μας πραγματοποίησαν σήμερα, 28 Απριλίου, η πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο πρώην δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, μαζί με στελέχη των συνδυασμών τους. Παρών και ο δήμαρχος Γ. Βούρος.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, όπου τα έργα έχουν παγώσει και όπως φαίνεται θα αργήσουν πολύ να ολοκληρωθούν. Θυμίζουμε ότι το έργο αυτό θα έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και ένα χρόνο. Οι καθυστερήσεις οφείλονται σε διάφορα προβλήματα που ανακύπτουν, αλλά και σε καθυστέρηση της χρηματοδότησης.

Η επόμενη στάση ήταν στην οδό Σκρα, όπου ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής.

Η αντιπροσωπεία των δυο συνδυασμών επισκέφτηκε επίσης τις παιδικές χαρές της Οδού Πλαστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και της Χρυσαλίδος στη Νέα Χαλκηδόνα και τον Παιδικό Σταθμό της οδού Οδυσσέως στη Νέα Χαλκηδόνα, έργα που ολοκληρώθηκαν στη θητεία της Δύναμης Πολιτών.

Το δελτίο τύπου της Δύναμης Ζωής

Επίσκεψη στα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία προώθησε στη θητεία της ως Περιφερειάρχης Αττικής, πραγματοποίησε σήμερα η Ρένα Δούρου, με τον Δήμαρχο της πόλης, Γ. Βούρο. Μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σπύρο Αγγέλη, τον πρώην Δήμαρχο  και νυν Δημοτικό Σύμβουλο Άρη Βασιλόπουλο, τους πρώην Αντιδημάρχους και νυν Δημοτικούς Συμβούλους, Γιώργο Ανεμογιάννη και Γιάννη Καλαμπόκη, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νανή Πολίτου και Μαίρη Μαργαριτοπούλου, επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο, το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα και ανακαινισμένες παιδικές χαρές.

«Αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικά σε καιρούς δοκιμασίας όπως οι σημερινοί, είναι να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών. Να αφουγκράζεται τις αγωνίες τους να δίνει λύσεις, να διεκδικεί από την Κυβέρνηση πόρους και αρμοδιότητες. Περιφέρειες και Δήμοι είναι εδώ, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Παλεύουμε για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, την βιώσιμη ανάπτυξη, με κοινωνική συνοχή και προστασία του περιβάλλοντος. Βελτιώνουμε στην πράξη, με έργα υποδομής, την καθημερινότητα των πολιτών, χωρίς διακρίσεις», παρατήρησε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής. Τέλος η αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής, με τον Δήμαρχο της πόλης επισκέφθηκαν το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ και τα έργα υπογειοποίησης των οδικών αξόνων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *