Για τρομοκρατία κατηγορεί τη δημοτική αρχή το Σωματείο

Η διοίκηση του κ. Βούρου με μπροστάρη τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κουτσάκη έχει επιδοθεί εδώ και δύο μέρες σε ένα όργιο τρομοκράτησης και εκφοβισμoύ των συναδέλφων μας στη καθαριότητα. Ο εκβιασμός όπως μεταφέρεται και τηλεφωνικά στους συναδέλφους συμπυκνώνεται στη φράση «ή με το Σωματείο ή με την Διοίκηση» λένε στους εργαζόμενους.

                                Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Από σήμερα στις 6.00 το πρωί ο γενικός γραμματέας του Δήμου μαζί με τον κ. Κουτσάκη, αφού επιτέθηκε ο τελευταίος φραστικά σε μέλος του Δ.Σ, δίνουν εντολή για τηλέφωνα στους εργαζόμενους να πάνε αύριο Παρασκευή στις 6.00 το πρωί για δουλειά.

Οι άνθρωποι ή έχουν χάσει τη λογική τους ή κάνουν συνειδητό έγκλημα καθώς μιλάμε για μια υπηρεσία με 13 κρούσματα σε 80 εργαζόμενους, οι οποίοι θα πάνε Πέμπτη 12.30μμ να κάνουν μοριακά τεστ και τα αποτελέσματα θα βγουν Παρασκευή κατά τις 9.00πμ.

Δηλαδή 6.00-9.00 το πρωί θα μαζέψουν 60-70 συναδέλφους να εργαστούν χωρίς να ξέρουν αν κάποιος ανάμεσα τους νοσεί;;;;

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η υγεία των εργαζομένων ούτε τα σκουπίδια στην πόλη. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να εκδικηθούν το Σωματείο και τους εργαζόμενους για την ντροπή που υπέστη η παράταξη τους στο δημοτικό συμβούλιο για τον ηλεκτροφωτισμό που τους «έφυγαν» και δύο δικοί τους σύμβουλοι και που βουίζει και όλη η πόλη για το σκάνδαλο.

Η ρεβανσιστική αυτή λογική έχει το τραγικό μειονέκτημα να αφορά την υγεία και την ζωή συναδέλφων μας και όσοι συμμετέχουν ή την σιγοντάρουν έχουν εγκληματική ευθύνη.

Υ.Γ. Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που λέμε για τον ρεβανσισμό, ο κ. Κουτσάκης έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσει και στο δικηγόρο του Σωματείου μας για να του πει ότι οι κινήσεις του Σωματείου είναι παράνομες.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *