Υπεύθυνοι Βούρος – Κουτσάκης γι αυτή την εικόνα

Έχουν περάσει τουλάχιστον δυο μήνες από τότε που με αφορμή την καταγραφή 3 κρουσμάτων σε εργαζόμενους διατυπώθηκαν ερωτήματα για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο Δήμο. Από τότε η δημοτική αρχή εμφανίζεται εντελώς καθησυχαστική ότι όλα βαίνουν καλώς.

Όπως φαίνεται όμως από τις απανωτές καταγγελίες του Σωματείου εργαζομένων η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η διοίκηση αντί να πάρει άμεσα μέτρα προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά την κατάσταση. Ακόμα και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μ. Κουτσάκης επέμενε ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μέχρι που μια ολόκληρη υπηρεσία αποδεκατίστηκε από κρούσματα: 13 στους 80 εργαζόμενους της Καθαριότητας είναι θετικοί. 30 συνολικά κρούσματα στο Δήμο. Οι εργαζόμενοι μιλούν για «έγκλημα κατά συρροή».

Η διοίκηση βγήκε την Κυριακή το βράδυ να… προειδοποιήσει τους πολίτες ότι δεν θα υπάρξει αποκομιδή την Δευτέρα. Η ίδια διοίκηση που επαίρονταν πριν μερικούς για την μη ύπαρξη κρουσμάτων στην πόλη και προσπαθούσε να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη από κάτι για το οποίο δεν είχε την παραμικρή ανάμιξη.

Τώρα ποιος έχει την ευθύνη γι αυτή την εικόνα με τα συσσωρευμένα σκουπίδια σε όλη την πόλη; Πού έχει χαθεί ο κ. Κουτσάκης; Τι έχει να πει ο κ. Βούρος; Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *