Γλώσσα χαμαιτυπείου, επιχειρήματα καφενείου

«Λαϊκισμό, παραφιλολογία, ψέμμα, αλήτικη συμπεριφορά, ταξικός διαχωρισμός, λάσπη, πεθαμένη ιδεολογία, πρακτικές που διχάζουν». Με αυτές και άλλες ανάλογου… επιπέδου φράσεις διάνθισε την αρχική του ομιλία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γ. Βούρος, διαβάζοντας μια γραπτή δήλωση που κανείς δεν κατάλαβε πού ακριβώς απευθυνόταν.

Αντί να εκμεταλλευτεί το χρόνο που του δίνεται προ ημερησίας διάταξης για να κάνει κάποιες χρήσιμες ανακοινώσεις, ή για να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τρέχουσες υποθέσεις του Δήμου, ο δήμαρχος επέλεξε για άλλη μια φορά να εξαπολύσει μύδρους.

«Ας πουν ότι θέλουν, εγώ δεν συζητώ», είπε φανερά εκνευρισμένος όταν ξεκίνησε η συζήτηση για την σκανδαλώδη απόφαση Τάφα που ζήτησε το Σωματείο των εργαζομένων και επέβαλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Και λίγο αργότερα πέταξε την απαξιωτική προς το ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου: «βρήκατε φως και μπήκατε…»

«Πρέπει να ντρέπεστε» είπε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του Σωματείου, τον οποίο μάλιστα ειρωνεύτηκε αποκαλώντας τον Γιωργάκη!

Όλο αυτό είναι ο… πολιτισμός που μας υποσχέθηκε ο Γιάννης Βούρος, όταν αποφάσισε να αφήσει τα Βόρεια Προάστεια και να ασχοληθεί με την πόλη μας, η οποία του θύμιζε… Ζεφύρι.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *