Βούρ για τον ΣΕΓΑΣ!

Πολιτικό χρώμα έχουν πάρει οι εκλογές στον ΣΕΓΑΣ, τον ανώτατο φορέα του ελληνικού στίβου. Μετά από πολλά χρόνια που επικεφαλής του ΣΕΓΑΣ ήταν ο ισχυρός Γενικός Γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, δυο πρώην ολυμπιονίκες αντιπαρατίθενται διεκδικώντας την προεδρία: η Σοφία Σακοράφα, βουλευτής του ΜΕΡΑ25 και η Τασούλα Κελεσίδου.

Στη μάχη των εκλογών έχει… στρατευθεί και ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος. Ο ίδιος προωθώντας την υποψηφιότητά του στο πλευρό της Τ. Κελεσίδου, εμφανίζεται κατά των… παραμάγαζων και μιλά για… ανανέωση. Η υποψηφιότητά του στηρίζεται επισήμως από την ΑΕΚ, την οποία και εκπροσωπεί στις εκλογές. Ήδη όμως η στράτευσή του συναντά αντιδράσεις στους αθλητικούς χώρους. Και αυτό γιατί το ψηφοδέλτιο που ηγείται η Κελεσίδου χρεώνεται πολιτικά στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την κυβέρνηση, που κατηγορούνται ότι κάνουν προσπάθειες να αλώσουν την εκπροσώπηση σε όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες.

Η αντιπαράθεση των δυο… στρατοπέδων παίρνει διαστάσεις και η εμπλοκή του Γ. Βούρου γεννά ερωτηματικά σε πολλούς.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. Προσπαθώ να βρω κοινοβουλευτικό έργο του Γιάννη Βούρου, την εποχή που ήταν βουλευτής, σε σχέση με το στίβο (που τόσο αγάπησε ξαφνικά). Κάτι. Μια επερώτηση. Οτιδήποτε. Τα αθλητικά του θέματα ήταν μονοθεματικά (γήπεδο ΑΕΚ).

  2. Θα μπορούσα, ενδεχομένως, και να χαρώ που ο δήμαρχος της πόλης μας (έστω κι αν δεν τον ψήφισα, έστω κι αν δεν τον θεωρώ έναν από εμάς τους Φιλαδελφειώτες) αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΣΕΓΑΣ.
    Όμως ακόμα και σε αυτό αποδεικνύεται λίγος, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.

    Αφ’ ενός όσα λέει για τον πολύπαθο χώρο του στίβου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αφ’ ετέρου δεν περιλαμβάνουν ούτε μισή πρόταση.

    Απολύτως ευθυγραμμισμένος με τον Αυγενάκη που έχει κλείσει την κάνουλα της χρηματοδότησης, προκειμένου να προκαλέσει ασφυξία στον ΣΕΓΑΣ, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για την ουσιαστική προσχώρησή του στο πλέον συντηρητικό πολιτικό στρατόπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *