Ως δική της προβάλλει η δημοτική αρχή δράση του Επαγγελματικού Επιμελητήριου

Η δράση είναι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αφορά όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Πρόκειται για την δωρεάν δημιουργία e-shop και ιστοσελίδας. Δείτε πώς προβάλλει αυτή τη δράση η δημοτική αρχή:

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που διατηρούν επιχείρηση στο Δήμο μας πως σε συνέχεια της συνάντησης του Δημάρχου κ. Βούρου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Λέκκα με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Χατζηθεοδοσίου ξεκίνησε η δράση της δωρεάν δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος και ιστοσελίδας για τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Φυσικά η δράση του ΕΕΑ έχει ξεκινήσει πολύ καιρό τώρα, από τον Ιούλιο του 2020 (για του λόγου το αληθές δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ) και δεν έχει καμιά σχέση με την παραπάνω συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μόλις στις 18/2/2021 (δείτε εδώ), ούτε αφορά ειδικά τις επιχειρήσεις της πόλης μας. Αυτό δεν εμποδίζει τη δημοτική αρχή να διαφημίζει τη δράση ως δική της, ενώ στην ουσία δεν έχει καμιά ανάμιξη. Απόδειξη ότι το μόνο που κάνει στην ανακοίνωση είναι να παραπέμπει στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου:

Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση μια φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Προς διευκόλυνση σας, παραθέτουμε και στο σχετικό σύνδεσμο:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4qDIboORt__-ugW4xsUT5NE0nR4622GiEBy2-0S7e8G2FcA/viewform?fbclid=IwAR3Wn-3z0iLYgJpnZdKwitiDUa9pyGtY_fVMnBTGPzIF1rKuEzvxy0bhCA4

Δεν είναι κακό, κάθε άλλο, ο Δήμος να αναλαμβάνει την ενημέρωση για δράσεις στις οποίες μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις της πόλης μας. Από αυτό το σημείο μέχρι να προβάλλονται όλες αυτές οι δράσεις ως… επίτευγμα της δημοτικής αρχής όμως υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Θα περιμένουμε μια απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θ. Λέκκα: Ποια ακριβώς είναι η συμβολή του Δήμου στην συγκεκριμένη δράση; Μεσολαβεί να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις των επιχειρήσεων της πόλης; Έχει εξασφαλίσει κάποια προνομιακή μεταχείριση για την πόλη μας; Διαθέτει κάποιες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στη δράση του Επιμελητηρίου;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *