Παρουσίαση της αναβάθμισης του προπονητηρίου από τον ΑΟΝΦ Άτταλος

Παρουσίαση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν από τον σύλλογο στο προπονητήριο της ομάδας, έγινε από τον ΑΟΝφ Άτταλος την Πέμπτη 11/3, στη δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έστειλε ο Σύλλογος:

Την ενημέρωση έκανε ο Πρόεδρος του Άτταλου Γιάννης Τζέλης ενώ από πλευράς τοπικών αρχών παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος με τον συνεργάτη του Ρένο Αρβανίτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ανεμογιάννης με τον Θοδωρή Μανωλεδάκη από την «Δύναμη Πολιτών», ο επικεφαλής της παράταξης «Ξανά Μαζί» Παντελής Γρετζελιάς με τον συνεργάτη του Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Αναγνώστου και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ουσταμπασίδης.

Κατά την περιήγηση τους στους χώρους του προπονητηρίου άπαντες εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους για την άριστη εικόνα αποδίδοντας τα εύσημα στην διοίκηση του σωματείου τόσο για τις  εργασίες αναβάθμισης του τελευταίου διμήνου που με ιδία μέσα έκανε η ομάδα όσο και για την διαχρονικά συνεχή βελτίωση και συντήρηση του χώρου προς όφελος των διακοσίων πενήντα και πλέον, παιδιών του Άτταλου. Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος αποδεχόμενος αίτημα του Προέδρου της ομάδας δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου με την νέα ποδοσφαιρική σεζόν να τοποθετηθεί καινούργιος χλοοτάπητας.

Πέραν της ενημέρωσης για τα έργα η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που σχετίζονται ή επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τον σύλλογο, ενώ κλείνοντας ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων (σημερινών και παλαιότερων) για την διαρκή και σε βάθος χρόνων στήριξη των προσπαθειών της διοίκησης και αναγνώρισης της σχέσης του ΑΟΝΦ Ατταλος με τον εν λόγω χώρο.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η συνάντηση έγινε στην σκιά της απαράδεκτης επίθεσης στον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Τομπούλογλου στον οποίο η διοίκηση του συλλόγου μας συμπαραστέκεται και εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *