‘Ενα χιλιόμετρο ηχοπετασμάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, έργο της διοίκησης Βασιλόπουλου

Ένα ακόμα τμήμα του μεγάλου έργου ενίσχυσης των έργων αντιθορυβικής προστασίας στα όρια του Δήμου μας βρίσκεται σε φάση κατασκευής αυτή την περίοδο. Πέρασαν σχεδόν δυο δεκαετίες από την ολοκλήρωση της διαπλάτυνσης της Εθνικής Οδού που διασχίζει την πόλη μας, που επιβάρυνε με ηχορρύπανση μεγάλο αριθμό κατοικιών. Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να σχεδιαστεί και να προκηρυχτεί αυτό το έργο που αντιμετωπίζει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του θορύβου σε γειτονιές που δεν διέθεταν καμιά ηχοπροστασία.

Πρόκειται για ένα έργο σε συνολικό μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου, προϋπολογισμού 2,83 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο προκηρύχθηκε τον Αύγουστο του 2018 από τον Δήμο Ν.Φ.-Ν.Χ. επί της διοίκησης Βασιλόπουλου.

Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων στα τρία από τα πέντε τμήματα του έργου στα όρια της Νέας Χαλκηδόνας και αυτή την περίοδο γίνονται εργασίες στην οδό Θεσσαλονίκης, στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μήκος 400 μέτρων, από όπου και οι φωτογραφίες.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *