«Οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης, δεχτείτε την παραίτηση μου»: Αγωνιώδης επιστολή από το «Αγία Όλγα»

Στα όρια της παραφροσύνης το νοσηλευτικό προσωπικό του «Αγία Ολγα», αφού το ΕΣΥ, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, έχει εξαντλήσει τις φυσικές του αντοχές. Η επιστολή του διευθυντή της Α’ παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ι. Ιωαννίδη είναι χαρακτηριστική για την εικόνα που επικρατούσε χθες 4/3:

«Ώρα 21.00 βραδινή: Έχουν γίνει ήδη >25 εισαγωγές, περιμένουν ακόμα για εξέταση ασθενείς έξω από τα ιατρεία, οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης, ο 6ος όροφος του νοσοκομείου γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός της κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά, το νοσοκομείο γεμάτο παθολογικά περιστατικά, >70 ασθενείς συνολικά και βεβαίως η ομάδα συντονισμού αυτής της περίφημης κατάστασης ζήτησε εξιτήρια!!! μέχρι τις 11 το πρωί (ακόμα περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από άλλους γιατρούς και ενίσχυση). Και μέσα σε όλα αυτά και τηλέφωνα από γραφεία βουλευτών για παράπονα συγγενών ότι δεν είδαμε τους ασθενείς τους: Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα κύριοι βουλευτές!

Μαζί με τη θλίψη μου (και την ντροπή που αισθάνομαι) παρακαλώ όπως δεχθείτε την άμεση παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή του παθολογικού τομέα (ούτως ή άλλως διακοσμητικό ρόλο διαδραματίζω). Διατηρώ την θέση του διευθυντή της Α’ Παθολογικής μόνο και μόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί η λειτουργίας της σε αυτή την κρίσιμη φάση»

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *