Προβλήματα στον Ιωνικό από τις δράσεις φιλοξενίας αστέγων, επισημαίνει ο Σύλλογος

Μια σειρά «προβλήματα που προέκυψαν από τις δράσεις φιλοξενβίας αστέγων συμπολιτών μας λόγω καιρικών συνθηκών στο κλειστό γυμναστήριο» του Ιωνικού αναφέρει η διοίκηση του Συλλόγου σε έγγραφο που έστειλε στη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

«Μετά το πέρας των δράσεων, διαπιστώσαμε και αναφέρουμε τα εξής σαν Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ιωνικός:

  1. Δεν τηρήθηκαν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, που προβλέπονται από την σχετική ΚΥΑ. Δηλαδή, και τις δυο φορές δεν έγιναν θερμομετρήσεις και rapid tests σε φιλοξενούμενους και εμπλεκόμενους (εργαζόμενους), με ότι αυτό συνεπάγεται.
  2. Ο χώρος μύριζε αποπινκτικά από τσιγάρα, παρ’ όλοπου η σχετική νομοθεσία απαγορεύει το κάπνισμα εντός του Γυμναστηρίου, με ευθύνη των υπευθύνων της δράσης.
  3. Τα κλιματιστικά στο χώρο που είναι ο φύλακας, από υπερλειτουργία, βρέθηκαν καμένα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έγινε από αμέλεια και όχι από αδιαφορία. Σας ενημερώνουμε ότι σε κανένα κλιματιστικό του Γυμναστηρίου, ακόμα και στις μεγάλες μονάδες εντός του γηπέδου, δεν έχει γίνει η απαραίτητη συντήρηση, όχι με ευθύνη δική μας.

Σας παρακαλούμε για την άμεση αντικατάσταση των κλιματιστικών και ελπίζουμε στον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών σε ανάλογες δράσεις.»

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *