Πριν επανέλθει το ρεύμα σε όλα τα νοικοκυριά πωλείται ο ΔΕΔΔΗΕ

Παρότι το ρεύμα δεν έχει επανέλθει ακόμα σε εκατοντάδες, ή και χιλιάδες σπίτια, ο διαγωνισμός για την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται σε εξέλιξη. Χτες έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και όπως ανακοινώθηκε ενδιαφέρον εκδήλωσαν 11 επενδυτικά σχήματα, οι αιτήσεις των οποίων θα αξιολογηθούν.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ΔΕΗ θα εξετάσει τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και θα προσκαλέσει τους επιλέξιμους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα κριτήρια που τέθηκαν στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για τη συμμετοχή τους στη επόμενη φάση της διαδικασίας. Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, προβλέπονται ισχυρά δικαιώματα για τους μετόχους μειοψηφίας.

Το σκηνικό επάνω στο οποίο γίνεται αυτός ο διαγωνισμός βρίσκει τον ΔΕΔΔΗΕ να δέχεται ένα ανελέητο σφυροκόπημα λόγω των τεράστιων προβλημάτων ηλεκτροδότησης που παρουσιάστηκαν με αφορμή την κακοκαιρία. Το γαϊτανάκι των ευθυνών μεταξύ δήμων, Περιφέρειας και ΔΕΔΔΗΕ για τις αιτίες που οδήγησαν στις εκτεταμένες βλάβες αποκρύπτει την διαχρονική απαξίωση του δικτύου ηλεκτροδότησης και των υπηρεσιών που παρέχει ο οργανισμός.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *