Επιμένει να καταγγέλλει την Δύναμη Πολιτών η Λαϊκή Συσπείρωση για τις εξώσεις προσφύγων

Παρά την κατηγορηματική ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, με την οποία απαντούσε στην καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι δήθεν συναίνεσε στις εξώσεις προσφύγων που φιλοξενούνται στο πρόγραμμα «Εστία», η παράταξη του κ. Σερετάκη επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες της. Εντύπωση προκαλεί ότι και σε αυτή την ανακοίνωση η Λαϊκή Συσπείρωση δεν αναφέρεται καθόλου στην πολιτική της κυβέρνησης που επέβαλε τις εξώσεις:

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Δύναμη Πολιτών) παρεξηγήθηκε με την αποκάλυψη ότι το ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου -στο οποίο συμμετέχει- με ομόφωνη απόφαση ξεκίνησε την διαδικασία εξώσεων προσφύγων που θεωρούνται πλέον «μη επιλέξιμοι» για το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ. Ανάμεσα τους βρίσκεται πολύτεκνη οικογένεια τυφλού πρόσφυγα με 6 παιδιά. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ισχυρίζεται ότι την συκοφαντούμε με ψέματα.

Αν η Δύναμη Πολιτών και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πρόβλημα με την απόφαση του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης ας απευθυνθούν στον εκπρόσωπό τους εκεί, όχι στη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η απόφαση του ΔΣ της Κοινωφελούς (την οποία ψήφισαν) εφαρμόζει ακριβώς την  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία επικαλούνται (και την οποία επίσης ψήφισαν): «εφαρμογή όλων των νόμιμων διαδικασιών από το Δ.Σ. της Κοινοφελούς Επιχείρησης όσον αφορά τους ωφελούμενους και μη ωφελούμενους του προγράμματος ΕΣΤΙΑ«.

Σε ότι αφορά στους εργαζόμενους, ακόμα περιμένουμε να λυθεί η γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ  για τις 4 απολύσεις εργαζομένων στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *