Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του… Καταγγελία της Δύναμης Πολιτών

Συνέντευξη σε υπάλληλό του έδωσε ο Γ.Βούρος, προκαλώντας για άλλη μια φορά με την χωρίς αρχές προπαγανδιστική τακτική του. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος εμφανίζεται να δίνει συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα, την οποία εκδίδει ο ο έμμισθος συνεργάτης του και αποτυχών δημοτικός σύμβουλος Ν. Παπανικολάου. Η Δύναμη Πολιτών αντέδρασε έντονα:

Ο κατήφορος της διοίκησης του κ. Βούρου συνεχίζεται… Δεν αρκεί που έχει φορτώσει στις πλάτες των δημοτών τη μισθοδοσία συνεργατών χωρίς τυπικά προσόντα, δεν αρκεί που έχει έμμισθους συνεργάτες μόνο και μόνο για να προωθούν την επικοινωνία του, δεν αρκεί που τύπωσε με χρήματα του λαού της πόλης μας ένα προπαγανδιστικό φυλλάδιο για να αναδείξει το ανύπαρκτο έργο του, τώρα προχωρά σε ακόμα ένα ατόπημα: Δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα που εκδίδει ο έμμισθος συνεργάτης του και αποτυχών δημοτικός σύμβουλος!

Όσα επικοινωνιακά κόλπα και να κάνει η διοίκηση Βούρου, όσους μισθοδοτούμενους και να προσλάβει, δεν μπορεί να κρύψει την ανυπαρξία έργου στον ενάμιση χρόνο της θητείας της.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *