Αύξηση της κυκλοφορίας ανακοίνωσε ο Πατούλης – στρατευμένος κι αυτός στην «ατομική ευθύνη»

Την αύξηση της κυκλοφορίας στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, μπαίνοντας και αυτός στο χορό των οπαδών της «ατομικής ευθύνης».

Ο περιφερειάρχης κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει το σοβαρό πρόβλημα των μέσων μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας, αντί να αναλάβει μέρος της ευθύνης που του αναλογεί για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, έρχεται να συμβάλλει στα επιχειρήματα της κυβέρνησης με στοιχεία αύξησης της κυκλοφορίας που είναι μηδαμινά.

Ο περιφερειαρχης χρησιμοποιεί τα στοιχεία του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας για να στηρίξει την κυβερνητική προπαγάνδα και όχι για να βοηθήσει την κυκλοφοριακή διαχείριση

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το πολυδιαφημισμένο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής:

  • Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η κίνηση ήταν αυξημένη κατά 1,5%(!) σε σχέση με την αντίστοιχη ημέρα του 2020.
  • Την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2021, ήταν αυξημένη η κυκλοφορία κατά 1% σε σύγκριση με την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2020 και μειωμένη κατά 0,8% σε σχέση με την 4η εβδομάδα του Ιανουαρίου 2021.

Αυτή την ελάχιστη διακύμανση χρησιμοποιεί ο κ. Πατούλης για να συμπεράνει ότι η κίνηση παρά το lock down παραμένει αυξημένη.

Το γεγονός ότι περισσότεροι πολίτες της Αττικής χρησιμοποιούν το ΙΧ για τη μετακίνησή τους, αφού οι συνθήκες στα ΜΜΜ είναι απαράδεκτες, για παράδειγμα, δεν φαίνεται να απασχολεί τον περιφερειάρχη…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *