Λαϊκή Συσπείρωση: Κακώς αναφέρεται ότι συμμετέχουμε στη διαπαραταξιακή

Με επιστολή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Ν. Σερετάκης διαφωνεί με την αναφορά του ονόματός του ως μέλος της διαπραταξιακής επιτροπής, αφού η παράταξή του διαφώνησε με τη συγκρότησή της και απείχε από τη σχετική απόφαση του Δ.Σ.

Η επιστολή

Κύριε Γεωργαμλή

Όπως σας ανέφερα και τηλεφωνικά, διαπίστωσα ότι στην απόφαση 13/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου της 24/2/2021 αναφορικά με την «διαπαραταξιακή επιτροπή» για το Άλσος εντελώς αυθαίρετα έχει προστεθεί το όνομά μου στη σύνθεση της εν λόγω επιτροπής.

Έχουμε ξεκαθαρίσει δημόσια, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβούλιου, ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δε συμμετέχει με κανένα τρόπο σε αυτή την επιτροπή, ούτε την αναγνωρίζουμε. Για αυτό το λόγο άλλωστε αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο μόλις αποφασίστηκε η συγκρότησή της.

Κατά συνέπεια η συμπερίληψή μου στην επιτροπή με πρόταση του Δημάρχου κ Βούρου ενώ είχα αποχωρήσει και με δηλωμένη την αντίθεσή μας είναι πράξη αυθαίρετη και αντιδημοκρατική, που μόνο σκοπό έχει την δημιουργία εντυπώσεων.

Ακόμα περισσότερο η πρόταση του Δημάρχου  κ. Βούρου για το πρόσωπό μου είναι  καταχρηστική και άκυρη, καθώς δεν έχει τέτοια δικαιοδοσία. Ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου είναι σαφής στο άρθρο 13.5.β ότι σε αυτές τις επιτροπές συμμετέχει και ένας Σύμβουλος από κάθε Δημοτική Παράταξη που προτείνεται από αυτές. Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν τρίτο να υποδεικνύει και να αποφασίζει ποιος θα την εκπροσωπεί και που.

Εκτίμησή μας είναι ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει συγκεκριμένη στόχευση. Επιδιώκει  να περιβάλλει με εικόνα υποτιθέμενης συναίνεσης σε σχέδια πολύ επικίνδυνα για το άλσος και την ευρύτερη περιοχή που προωθούν επιχειρηματικά συμφέροντα και δρομολογούν ενορχηστρωμένα  κυβέρνηση, περιφέρεια και δημοτική αρχή.

Ως εκ τούτου σας καλώ να προχωρήσετε σε επανόρθωση και ορθή επανακοινοποίηση της απόφασης 13/2021 απαλείφοντας το όνομά μου από τη σύνθεση της επιτροπής.

Με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου,

Νίκος Σερετάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *