Υπαναχώρηση! Παράταση δύο μηνών στο Φιλοζωικό

Το τελεσίγραφο ολίγων ημερών για τη μετεγκατάσταση του χώρου φιλοξενίας αδέσποτων στο άλσος έγινε… δίμηνο. Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε πριν λίγα λεπτά (25/1/21, 13.30) ο Φιλοζωικός Σύλλογος ενημερώνει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι ο δήμος μας ενημέρωσε πως μας δόθηκε ο χρόνος παράτασης των δύο μηνών που και οι δύο (εμείς και δήμος) είχαμε ζητήσει.

Αυτό δεν είναι το τέλος, είναι η ΑΡΧΗ μιας επίπονης πορείας να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή λύση μεταστέγασης των ζώων μας.

Σας ευχαριστούμε που σταθήκατε δίπλα μας και σας χρειαζόμαστε στην δύσκολη αυτή πορεία που ξεκινάμε.

Η πίεση των χιλιάδων υπογραφών συμπαράστασης που συγκεντρώθηκαν σε ελάχιστες μέρες, των δεκάδων μηνυμάτων και σχολίων καταδίκης του «ξεσπιτώματος» ανέτρεψε το αρχικό τελεσίγραφο. Η δημοτική αρχή πανικόβλητη, όπως φάνηκε και από την… ενωτική εμφάνιση Βούρου στην τηλεόραση, φαίνεται ότι «εξασφάλισε» χρόνο στο παρά 5′.

Φυσικά το ζήτημα δεν λύνεται. Η δημοτική αρχή οφείλει να φέρει για συζήτηση το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 27/1, όπου θα πρέπει να δημοσιοποιήσει όλα τα σχετικά έγγραφα και θα κληθεί να παρουσιάσει ένα βιώσιμο σχέδιο αντιμετώπισης της ανάγκης ύπαρξης ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην πόλη. Η πρόταση του Φιλοζωικού Συλλόγου εξακολουθεί να αποτελεί μια σοβαρή διέξοδο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *