Τι έλεγε ο Τ. Κωνσταντινίδης για τον Φιλοζωικό, πριν γίνει αντιδήμαρχος

Οι προσπάθειες έξωσης του καταφυγίου των αδέσποτων από το άλσος έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Το 2016 και πάλι η Διεύθυνση Δασών Αθήνας εξαντλούσε την αυστηρότητα του νόμου στις εγκαταστάσεις του Φιλοζωικού, οδηγώντας στα δικαστήρια τόσο τους εθελοντές, όσο και τον Δήμο που δεν προχωρούσε στην έξωση.

Διαβάστε τι υποστήριζε τότε ο κ. Κωνσταντινίδης:

Τότε ο νυν αντιδήμαρχος έβρισκε την απόφαση του δασάρχη ενάντια στο «πνεύμα του νόμου» και καλούσε την τότε δημοτική αρχή «να αντιδράσει και νομικά κατά της απόφασης αποβολής της Διεύθυνσης Δασών».

Μάλιστα έκανε κριτική στη διοίκηση του Δήμου γιατί υιοθετώντας την «ολοκλήρωση του γκρεμίσματος των αυθαίρετων κτισμάτων εντός του Άλσους» δήθεν «υπερασπίζεται την απόφαση της Διεύθυνσης Δασών».

Τι λέει σήμερα, όντας αντιδήμαρχος και μέλος της διοίκησης Βούρου;

Θαυμάζουμε την πολιτική συνέπεια του ανδρός…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. Κύριε Κατερίνη, συνεχώς αποδεικνύετε ότι δεν πρέπει να περιμένω αντικειμενικότητα από εσάς. Αντιγράφετε μια απάντησή μου σε δημοσίευση τρίτου προσώπου στο facebook, χωρίς όμως να αναφέρετε και άλλη απάντησή μου σε εσάς και σε όσα λέτε και παραπάνω στο άρθρο σας. Σας επαναλαμβάνω, λοιπόν, αυτό που σας απάντησα και στο FB, ότι δηλαδή όταν το 2016 έγραφα αυτά που αναφέρετε δεν είχε εκδοθεί απόφαση (και μάλιστα τελεσίδικη) επί ενδίκων μέσω του Δήμου κατά της απόφασης για την κατεδάφιση των εγκαταστάσεων του Φιλοζωικού, τα οποία ζητούσα να ασκήσει η διοίκηση Βασιλόπουλου. Τα ένδικα μέσα ασκήθηκαν και ο Δήμος τα έχασε τελεσίδικα. Άρα σήμερα δεν έχουμε δυνατότητες δικαστικών ή άλλων ελιγμών (πλην της ολιγόμηνης παράτασης που δόθηκε). Εσείς μάλιστα παραδεχόμενος εμμέσως αυτό που μόλις είπα, προτείνατε νομοθετικές πρωτοβουλίες… Άρα οιαδήποτε ασυνέπεια δεν υπάρχει από εμένα. Αντίθετα υπάρχει σαφής απόσταση δική σας από την πραγματικότητα και φυσικά, για άλλη μια φορά, προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.

    1. Κε Κων/νίδη μιας και συνηθίζετε να είστε λαλίστατος σε σχόλια (ευγενικά σας το λέω, γιατί επί της ουσίας είστε φλύαρος), μήπως μπορείτε να δώσετε μια λογική απάντηση για ποιο λόγο δεν συζητήθηκε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *