«Έφυγε» ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού Κώστας Παπαδουκάκης

Φτωχότερος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός της πόλης μας από σήμερα. Ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού Κώστας Παπαδουκάκης έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας κενό στον ιστορικό σύλλογο της πόλης, τον οποίο υπηρέτησε πάνω από πενήντα χρόνια.

Ο Ιωνικός πενθεί:

Ο Κώστας Παπαδουκάκης από σήμερα δεν είναι πια κοντά μας. Ο άνθρωπος που υπηρέτησε το σύλλογο για πάνω από πενήντα χρόνια, «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή και η καρδιά του αντρικού τμήματος μπάσκετ έγραψε τον επίλογό του στα τόσα χρόνια προσφοράς. Η αγάπη του για τον Ιωνικό και για τους ανθρώπους του ήταν μη μετρήσιμη και ανιδιοτελής. Αξιοπρεπής, με ήθος και άριστος γνώστης του αθλήματος, έχοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο στο σύλλογο της καρδιάς του. Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν χρόνια, αρνούνται να το αποδεχτούν.

Αγαπημένε μας και καλέ μας φίλε Κώστα, θα είσαι για πάντα κοντά μας. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Θα είσαι για πάντα «ΠΑΡΩΝ» σε οποιοδήποτε δραστηριότητα του συλλόγου. Ήδη… μας λείπεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σύλλας Χρήστος, ο επίτιμος πρόεδρος Απόστολος Κόντος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φανερά συντετριμμένοι, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/1/2021 και ώρα 12:30 μμ στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

Καλό σου ταξίδι… αγαπημένε μας και παντοτινέ μας φίλε Κώστα μας.

Η διοίκηση του Ιωνικού αποφάσισε:

  • Να κηρυχθεί στον Σύλλογο τριήμερο πένθος,
  • Να κυματίζει η σημαία μεσίστια κατά τη διάρκεια του πένθους,
  • Να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του,
  • Να διοργανωθεί Τουρνουά με την ονομασία «Κώστας Παπαδουκάκης».
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *