Κινδυνολογίες Κουτσάκη για την καθαριότητα: «Τα μειωμένα τέλη θα μας δημιουργήσουν προβλήματα»

Τα νέα μειωμένα τέλη που υιοθέτησε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας με τις ψήφους της αντιπολίτευσης θα δημιουργήσουν προβλήματα στην καθαριότητα. Αυτό τόνισε ο αντιδήμαρχος Μ. Κουτσάκης σε συνέντευξή του, αναπαράγοντας κινδυνολογίες που ακούστηκαν και στην επίμαχη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για να γίνει ακόμα πιο πιστευτός και να δικαιολογήσει την όχι και τόσο καλή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, είπε ότι δεν θα αγοραστούν καινούργιοι κάδοι για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων, ούτε θα προσληφθούν μόνιμοι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα, γιατί τα νέα μειωμένα τέλη θα δημιουργήσουν τρύπα στα έσοδα του Δήμου. Όσο για τον ηλεκτροφωτισμό, αντί να απαντήσει γιατί εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει προχωρήσει το έργο που άφησε παρακαταθήκη η προηγούμενη διοίκηση, κατηγόρησε και πάλι την αντιπολίτευση ότι του μπλόκαρε έργο που επρόκειτο να δημοπρατηθεί.

Την ίδια στιγμή παραδέχεται ότι παρέλαβε από την δημοτική αρχή Βασιλόπουλου καινούργιο εξοπλισμό και προσωπικό, κάτι που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις απαξιωτικές απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς ο Γ. Βούρος και άλλα στελέχη της διοίκησής του για την προηγούμενη διοίκηση.

Ο έμπειρος στα αυτοδιοικητικά Μ. Κουτσάκης, ενώ κατηγορεί την αντιπολίτευση για «λαϊκισμό» δεν διστάζει να… λαϊκίσει αποκρύπτοντας ότι το ταμείο του Δήμου διαθέτει πλεόνασμα άνω των 2 εκατομμύριων ευρώ στα ανταποδοτικά και με βάση τον προϋπολογισμό του 2021, παρά τη σημαντική μείωση των δημοτικών τελών, υπάρχουν προς διάθεση στην Καθαριότητα της πόλης κάπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που μπορούν και πρέπει να επενδυθούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *