Έγινε έμμισθος αντιδήμαρχος ελέω Κλεισθένη, αλλά επιτίθεται στην απλή αναλογική

Για άλλη μια φορά μας εξέπληξε στη χθεσινή (14/12) συνεδρίαση του Δ.Σ. ο κ. Κωνσταντινίδης. Από τα ελάχιστα μέλη της διοίκησης που έλαβαν το λόγο για να υπερασπιστούν την πρόταση της διοίκησης για μειώσεις – ψίχουλα στα δημοτικά τέλη, πήρε για άλλη μια φορά «πάνω του» την επίθεση κατά της αντιπολίτευσης, αλλά και κατά των δημοκρατικών διαδικασιών.

Ξεχνώντας ότι ο ίδιος συμμετέχει σε έμμισθη θέση της διοίκησης ελέω Κλεισθένη και απλής αναλογικής (αφού το ποσοστό που έλαβε στις δημοτικές εκλογές τον κατέταξε προτελευταίο) για άλλη μια φορά ανέλαβε το θλιβερό ρόλο να επιτεθεί στο σύστημα της απλής αναλογικής με το οποίο διαμορφώθηκε η σύνθεση του Δ.Σ.

Και τι δεν είπε: Ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «καταχρώνται της απλής αναλογικής», ότι αυτό που γίνεται είναι «προσβολή στην ετυμηγορία του λαού». Όλα αυτά ενάντια σε παρατάξεις που έλαβαν συνολικά πάνω από 61,5%.

Σύμφωνα με τον κ. αντιδήμαρχο η πρόταση για σημαντική ελάφρυνση των πολιτών και των μικρών επιχειρήσεων, σε μια συγκυρία που έχει οδηγήσει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας εκατομμύρια ανθρώπους, έγινε για να δημιουργήσει «προσκόμματα στη διοίκηση» και να την θέσει σε «επιτροπεία».

Η προσπάθειά του δεν μπόρεσε να πείσει ούτε τον έτερο σύμβουλο του πάλαι ποτέ εκλογικού του συνδυασμού, ο οποίος συντάχθηκε με την εναλλακτική πρόταση που κατάρτισε η αντιπολίτευση. Έμεινε έτσι μόνος στο θλιβερό ρόλο του υπερασπιστή των καλπονοθευτικών συστημάτων του παρελθόντος, αλλά και μιας διοίκησης που πλέον δεν τον έχει ανάγκη, αφού η ψήφος του δεν αρκεί για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πλειοψηφία στην παραπαίουσα δημοτική αρχή…

Σήμερα, μια μέρα μετά την επίμαχη συνεδρίαση, ο κ. Κωνσταντινίδης… θυμήθηκε ότι είναι αντιδήμαρχος Παιδείας. Και επιδεικνύει τους 50 φορητούς υπολογιστές που προμηθεύτηκε ο Δήμος για να βοηθήσει την τηλεκπαίδευση. 50 υπολογιστές για περισσότερα από 30 σχολεία. Κι αυτούς 5 εβδομάδες μετά την έναρξη της τηλεκπαίδευσης, μια εβδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Αυτό είναι λαϊκισμός και προσβολή του λαού της πόλης κύριε αντιδήμαρχε…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *