Τι σχέση έχει η διαχειριστική του Άλσους με το γήπεδο; Τι προωθεί ο Γ.Βούρος;

Επίθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη διατυπώνουν μια σειρά πανομοιότυπα κείμενα σε διάφορες ιστοσελίδες. Ο λόγος; Η «καθυστέρηση» του υπουργού να υπογράψει Απόφαση που αφορά τις διαχειριστικές μελέτες «όλων των αλσών» μεταξύ των οποίων και το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Δείτε απόσπασμα ενός δημοσιεύματος από ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις της επίσημης ΑΕΚ: «Ουσιαστικά, απομένει μόνο μια τυπική υπογραφή στην Υπουργική Απόφαση, που έχει ήδη συνταχθεί και βρίσκεται εδώ και μήνες στο συρτάρι του Κωστή Χατζηδάκη και όσο δεν την βάζει τόσο μπλοκάρει θέματα καθαρισμού και διαχείρισης του Αλσους από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και τα συνοδά έργα του γηπέδου, που είναι συμβατά με τη συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση».

Η πληροφορία για την σχετική Απόφαση αποδίδεται σε δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Βούρου, ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι έχει «συμφωνήσει με τον υπουργό».

Πέρα από την εμφανή και κατευθυνόμενη πίεση που ασκούν αυτά τα ενορχηστρωμένα δημοσιεύματα στην κυβέρνηση και την επανεμφάνιση «σεναρίων καθυστέρησης» των έργων του γηπέδου, τα οποία προφανώς εξυπηρετούν σκοπιμότητες των μεγαλοπαραγόντων της ΠΑΕ, εύλογα δημιουργούνται ερωτηματικά στους κατοίκους της πόλης:

Σε τι ακριβώς έχει συμφωνήσει ο δήμαρχος; Τι αλλαγές ετοιμάζονται στην ισχύουσα διαχειριστική μελέτη του Άλσους; Πώς συνδέεται η διαχείριση του Άλσους με τα έργα του γηπέδου; Τι ακριβώς προωθεί ο Γ. Βούρος πίσω από τις πλάτες της πόλης και των εκλεγμένων οργάνων της;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος έχει αναφερθεί σε νέα διαχειριστική μελέτη. Δείτε κι εδώ σχόλιο του Πολίτη, όταν πάλι σε κάποια ομιλία του ο κ. Βούρος αναφέρθηκε σε νέα μελέτη. Η πόλη θα μάθει τι ετοιμάζει η δημοτική αρχή; Ποιο είναι το αντικείμενο της συμφωνίας Βούρου – Χατζηδάκη;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *