Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα και την ζωντανή αναμετάδοση των συνεδρίασεων

Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκαλείται την Τετάρτη 18η Νοεμβρίου 2020, ώρα 7 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη. Ανάμεσα στα 13 θέματα και η πρόταση της Δύναμης Πολιτών για απευθείας αναμετάδοση σε μόνιμη βάση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Με καθυστέρηση ενός και πλέον χρόνου έρχεται για συζήτηση και η συγκρότηση επιτροπής για το παγκάρι του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Λήψη απόφασης επί πρότασης-αιτήματος κατοίκων της περιοχής «Πλατεία Νησίδας» του Δήμου, βάσει της αριθ. 47/2020 απόφασης-διατύπωσης γνώμης της Ε.Π.Ζ.
 2. Έγκριση μετατόπισης περιπτέρου ευρισκόμενου επί της Λ. Δεκελείας 88-Ν.Φ. σε νέα θέση επί της Λ. Δεκελείας 82-Ν.Φ., βάσει της αριθ. 44/2020 απόφασης-διατύπωσης γνώμης της Ε.Π.Ζ.
 3. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» για την απευθείας και σε μόνιμη βάση αναμετάδοση των Συνεδριάσεων του Δ.Σ. (livestreaming).
 4. Τροποποίηση της αριθ. 204/2019 απόφασης Δ.Σ.-Ορισμός Αντιδημάρχου με τον αναπληρωτή του ως Προέδρου της επιτροπής για την εξέταση και γνωμοδότηση επί περιπτώσεων κοπής δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.
 5. Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για τον διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου χρήσης οικ. έτους 2019, βάσει της αριθ. 199/2020 απόφασης-εισήγησης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
 6. Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Προϊόντος Χρηματοκιβωτίου-Παγκαριών του Δημοτικού Ιερού Ναού «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
 7. Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 8. Έγκριση εκκίνησης διαδικασίας για την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Μελέτη και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Α’ ΦΑΣΗ–ΜΕΛΕΤΗ)» σύμφωνα με το Ν.4555/2018 [Πρόγραμμα «Κλεισθένης» Ι].
 9. Έγκριση κατ΄ εξαίρεση εγγραφής νηπίου σε Βρεφονηπιακό/Παιδικό Σταθμό του Δήμου.
 10. Έγκριση μείωσης των μισθωμάτων των κυλικείων των σχολικών μονάδων της 1ης& 2ης Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε μέχρι και δώδεκα (12) δόσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 4735/2020.
 11. Έγκριση παραχώρησης χρήσης σχολικών χώρων, βάσει της αριθ. 8/2020 απόφασης-εισήγησης της ΔΕΠ.
 12. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (Α.Μ.103/2014) (επανεισαγωγή).
 13. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *