Για «προσωπικούς λόγους» εντεταλμένη Εθελοντισμού η Σ. Αλεφραγκή

Μοιράζει θέσεις ο Γ. Βούρος στους δημοτικούς συμβούλους που ανεξαρτητοποιούνται από τους συνδυασμούς με τους οποίους εκλέχθηκαν. Μετά τον Θ. Λέκκα που εντάχθηκε στη διοίκηση ως αντιδήμαρχος αφού αποσκίρτησε από το «Ξανά Μαζί» του Π. Γρετζελιά, ακολουθεί και η Σ. Αλεφραγκή, η οποία αποχώρησε από την παράταξη «Πόλη της καρδιάς μας» του Χ. Τομπούλογλου για «προσωπικούς λόγους».

Με βάση την απόφαση του δημάρχου η Σοφία Αλεφραγκή ορίζεται Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού, με θητεία από τις 11 Νοεμβρίου 2020 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2022, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και της μεταβιβάζονται αρμοδιότητες ως εξής:

  • Την προώθηση και ανάπτυξη του Εθελοντισμού, της συμμετοχικότητας, της κοινωνικής συνείδησης και ευθύνης, των δικτύων αλληλεγγύης με την ενθάρρυνση και υποστήριξη των εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, τυπικών και άτυπων ομάδων ενεργών πολιτών και ιδρυμάτων, που δραστηριοποιούνται για την επίτευξη και την υποβοήθηση του έργου του Δήμου στον αντίστοιχο τομέα.
  • Την εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της ιδέας και της πρακτικής του εθελοντισμού, ως στοιχείου ανιδιοτελούς προσφοράς των πολιτών.
  • Την ενθάρρυνση της εθελοντικής συμμετοχής των πολιτών στις δράσεις του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *