Δύναμη Πολιτών: Να ανέβει άμεσα το (κατεβασμένο) βίντεο της τηλεδιάσκεψης του Δ. Σ.

Να ανέβει άμεσα η βιντεοσκοπημένη τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Νοεμβρίου, η οποία αυθαίρετα και αντιδημακρατικά κατέβηκε(!) από τη σελίδα του Δήμου, ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών με σημερινή επιστολή τους προς το προεδρείο του Δ.Σ. και τον Δήμαρχο.

Να θυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση αυτή υπήρξαν σημαντικές αποκαλύψεις για τα οικονομικά του Δήμου, τις οποίες η διοίκηση προφανώς προσπαθεί να αποκρύψει.

Η επιστολή των δημοτικών συμβούλων της Δύναμης Πολιτών

Η δημοτική αρχή Βούρου έχει δείξει από την πρώτη στιγμή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στις αποφάσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας ακόμη και αποφάσεις που καταψηφίστηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο. Η εξαφάνιση όμως της βιντεοσκοπημένης τηλεδιάσκεψης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου από το λογαριασμό του Δήμου, λίγη ώρα μάλιστα αφότου αυτή είχε ανέβει, δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Η τηλεδιάσκεψη βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεση και την έγκριση όλων των δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν, είναι περιουσία του Δήμου και οφείλει να είναι ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό και απαιτούμε να ανέβει άμεσα και ολόκληρη ώστε να εξάγουν οι πολίτες τα συμπεράσματά τους.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών:

Ανανιάδης Νίκος

Ανεμογιάννης Γιώργος

Βασιλόπουλος Άρης

Εμμανουήλ Δανάη

Ντάτσης Κώστας

Καλαμπόκης Γιάννης

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *