Και πρόγραμμα φυσικού αερίου παρουσιάζει ως δικό της η διοίκηση Βούρου

Ένα πρόγραμμα που επιδοτεί την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε κατοικίες για αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με πετρέλαιο, προσπαθεί να παρουσιάσει σχεδόν ως… δικό της η διοίκηση του Δήμου.

Πρόκειται για μια δράση, η οποία εκδόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 30/9/2020 και αφορά τη διείσδυση του φυσικού αερίου στην Αττική. Η σχετική Υπουργική Απόφαση δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 8/10/2020 και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ. Φορέας διαχείρισης του προγράμματος είναι η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και αφορά 22 δήμους της Αττικής, στους οποίους έχει διαπιστωθεί χαμηλή διεισδυτικότητα φυσικού αερίου. Ανάμεσα στους 22 Δήμους και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Όπως είναι κατανοητό το πρόγραμμα δεν φτιάχθηκε για το Δήμο μας, ούτε πολύ περισσότερο κάποια υπηρεσία του Δήμου, ή κάποιος από τη δημοτική αρχή συνέβαλε στο παραμικρό στην παραπάνω απόφαση.

Κι όμως δείτε πώς παρουσιάζει το πρόγραμμα ο αντιδήμαρχος… Αναπτυξιακής Πολιτικής:

Τα στελέχη της διοίκησης, τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν παρουσιάσει ένα δικό τους σχέδιο, ένα έργο που να αφορά οποιοδήποτε τομέα δράσης, προσπαθούν να… κλέψουν αίγλη από προγράμματα που τρέχουν αυτή την περίοδο και να τα παρουσιάσουν ως δικά τους. Κι ας μην έχουν κουνήσει ούτε το… δαχτυλάκι τους για αυτά…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *