Κωνσταντινίδης: «Ανακρίβειες» και «αμετροεπής» επιστολή από τους αποχωρήσαντες

Με μια λακωνική επιστολή ο αντιδήμαρχος Παιδείας Τ. Κωνσταντινίδης, ως επικεφαλής της παράταξης Πόλης Ενότητα απαντά στην επιστολή αποχώρησης τριών μελών της παράταξης. Στην απάντησή του χαρακτηρίζει ανακριβείς τις κατηγορίες που του απευθύνουν οι τρεις πρώην συνυποψήφιοί του και υποστηρίζει ότι έχουν απαντηθεί «στο πλαίσιο της παράταξης». Πάντως στην επιστολή του δεν κάνει καμιά προσπάθεια ανασκευής όσων καταγγέλλουν οι «τρεις».

Η απάντηση Κωνσταντινίδη

Η επιστολή «αποχώρησης» που εστάλη και σε τοπικά Μέσα από τους τρεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και πρώην, πλέον, συνεργάτες και μέλη της «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» βρίθει ανακριβειών και υπερβολών.

Σε αρκετά σημεία μάλιστα, εκτός από το γεγονός ότι είναι φανερά αμετροεπής, περιέχει και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και ως εκ τούτου δεν θα τη σχολιάσω περαιτέρω.

Άλλωστε οι προσωπικές, και μη πλειοψηφικές, απόψεις των συντακτών της επιστολής έχουν ήδη συζητηθεί και απαντηθεί διεξοδικά προφορικά και γραπτά στο πλαίσιο της παράταξης.

Σε κάθε περίπτωση, τους ευχαριστώ για τη μέχρι πρότινος συνεργασία.

         Αναστάσιος Κωνσταντινίδης

επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

  «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ»

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. Μόνο θυμηδία προκαλεί η χρήση της λέξης «παράταξη» δια στόματος Τ. Κων/νιδη όταν αναφέρεται στην «πόλης ενότητα».

    Η «πόλης ενότητα» ήταν από την αρχή ένα προσωπικό εργαλείο ειδικού σκοπού με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως και με πολύ συγκεκριμένους promoters εκτός… «παράταξης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *