Μπουλντόζες στις όχθες του Ποδονίφτη – για καλό, ή…;

Μπουλντόζες έχουν εμφανιστεί εδώ και λίγες μέρες στις όχθες του Ποδονίφτη. Συγκεκριμένα από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων στον Προμπονά, δίπλα στην πεζογέφυρα της οδού Ελ. Βενιζέλου.

Στο σημείο υπήρχαν κάποιες (5 ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Αθηναίων) κατοικίες που είχαν κριθεί κατεδαφιστέες εδώ και χρόνια. Τον Ιούλιο που μας πέρασε οι κατοικίες κατεδαφίστηκαν και μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχαν αρκετά μπάζα παρατημένα εκεί. Τώρα τα μηχανήματα εμφανίστηκαν πάλι και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα Σάββατο 24/10, δουλεύουν στο χείλος του πρανούς, που στο σημείο είναι τσιμεντωμένο και πετρόκτιστο.

Να σημειωθεί ότι η παράλληλη οδός με τον Ποδονίφτη από την πλευρά του Προμπονά (οδός Επικλέους) είναι αδιάνοικτη σε διάφορα σημεία και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων οι άνθρωποι των συνεργείων που επιχειρούν μίλησαν για διάνοιξη πλάτους 11 μέτρων. Ήδη με την κατεδάφιση των κτιρίων έχει διαμορφωθεί όπως φαίνεται ένα πολύ μεγάλο «οικόπεδο».

Ποιο ακριβώς έργο βρίσκεται σε εξέλιξη εκεί; Πρόκειται απλά για την «καθαίρεση επικίνδυνων κτιρίων», όπως αναγράφεται στην άδεια κατεδάφισης που έχει εκδόσει η αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων, ή βρισκόμαστε στην εξέλιξη κάποιου άλλου σχεδίου;

Τα στελέχη του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας γνωρίζουν κάτι;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *