Νέο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 21/10 με τηλεδιάσκεψη

Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκαλείται στις 21 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., με τηλεδιάσκεψη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Συζήτηση επί του θέματος της δωρεάν μεταφοράς από τον Δήμο φοιτητών-κατοίκων της πόλης από και προς τα πανεπιστημιακά ιδρύματα που φοιτούν, κατόπιν αιτήματος των Δημ. Συμβούλων κ.κ. Αλ.Γούλα, Ι.Ουσταμπασίδη, Ευτ.Παπαλουκά και Π.Λαζαρίδη.

2. Συζήτηση επί του θέματος της επέκτασης της υφιστάμενης και διερχόμενης από το Δήμο γραμμής τρόλεϊ Νο 3 με αντίστοιχη μεταφορά του σημείου αφετηρίας αυτής, κατόπιν αιτήματος των Δημ. Συμβούλων κ.κ. Αλ.Γούλα, Ι.Ουσταμπασίδη, Ευτ.Παπαλουκά, Π.Λαζαρίδη και Κ.Τομπούλογλου.

3. Αποδοχή των όρων της χρηματοδότησης του Πράσινου Ταμείου ύψους 188.445,00 € για την Πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» και εξουσιοδότηση του νόμιμου εκπρόσωπου του Δήμου για τις περαιτέρω ενέργειες.

4. Έγκριση 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2020.

5. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

6. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου Ανδρέα Κ. Παπαρρηγόπουλου για παράσταση ενώπιον του Αρείου Πάγου κατά την συζήτηση αίτησης αναίρεσης των κατηγορουμένων στην υπόθεση των εταιρειών “ENERGA” και “HELLAS POWER” (σχετ. η αριθ. 205/2020 απόφαση Οικ. Επιτροπής).

7. Έγκριση εκκίνησης διαδικασίας για την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Μελέτη στατικής επάρκειας κτιρίων και περιβαλλοντική αδειοδότηση δημοτικού κοιμητηρίου» σύμφωνα με το Ν.4555/2018 [Πρόγραμμα «Κλεισθένης» Ι] (επανεισαγωγή).

8. Επικαιροποίηση / συμπλήρωση της αριθ. 289/2018 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης συνεργασίας με την ΑΜΚΕ «ΚΕΝΤΡΟ Φ».

9. Επικύρωση πινάκων ωφελουμένων της πράξης «ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5003609 έτους 2020 ( Γ΄ΦΑΣΗ).

10. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ 1ο ΒΝΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΒΝΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (Α.Μ. 96/2018).

11. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (Α.Μ.103/2014).

12. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *