Κωνσταντινίδης: Απών για τους μαθητές, παρών στις φωτογραφίες

Την Τετάρτη 14/10 μαθητές από όλα σχεδόν τα σχολεία Βθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας έκαναν πορεία και κατέληξαν στο δημαρχείο. Οι μαθητές προβάλλουν μια σειρά αιτήματα, πολλά από τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου και δικαίως αναζητούσαν κάποιον αρμόδιο για να τα θέσουν. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Τ. Κωνσταντινίδης φρόντισε να απουσιάζει, αν και η πραγματοποίηση της κινητοποίησης των μαθητών ήταν γνωστή τουλάχιστον από την προηγούμενη ημέρα (δείτε και το σχετικό δημοσίευμα του Πολίτη στις 13/10).

Αντίθετα ο ίδιος φρόντισε να είναι παρών για την φωτογραφία μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σ. Κοσκολέτο στο γήπεδο ποδοσφαίρου Λαχανά και Πλαστήρα, όπου τοποθετήθηκαν λίγα μέτρα καινούργιου χλοοτάπητα και επισκευάσθηκε ο παλιός. Στη φωτογραφία εικονίζεται και ο πρόεδρος του Άτταλου, ο οποίος χρησιμοποιεί το γήπεδο για τις προπονήσεις του. Λεπτομέρεια: ο κ. Κωνσταντινίδης διατηρεί και την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Αττάλου.

Απών, λοιπόν, από τις κινητοποιήσεις των μαθητών που είναι και ο τομέας αρμοδιότητάς του, ο κ. Κωνσταντινίδης, παρών όμως σε φωτογραφίες… προεκλογικού χαρακτήρα. Αυτός είναι ο τρόπος που πολιτεύεται η διοίκηση Βούρου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *