Ακόμα κι ο Πορτοσάλτε βρίσκει το Δήμο μας… άχρηστο και μας καλεί να ψηφίζουμε σοβαρούς δημάρχους (ηχητικό)

Με αφορμή την κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας και το μήνυμα ενός γονέα της πόλης μας, ο Άρης Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του Σκάι χαρακτηρίζει «άχρηστο» το Δήμο μας και καλεί τον κόσμο «να ψηφίζει σοβαρούς ανθρώπους για δημαρχαίους»…

Τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί τα… πήρε έτσι ο γνωστός δημοσιογράφος; Του έγραψε για την κατάληψη του σχολείου της πόλης μας ένας γονιός, ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας όπως ο ίδιος σημειώνει και ο οποίος ζητά την δια νόμου κατάργηση των καταλήψεων. Βέβαια παραθέτει τα αιτήματα των μαθητών, τα οποία τα βρίσκει δίκαια, όπως άλλωστε και ο Πορτοσάλτε.

Ποια είναι τα αιτήματα των μαθητών;

Πολύωρη χρήση μάσκας χωρίς αρκετά διαλείμματα, συνωστισμός μέσα στην τάξη, έλλειψη φύλακα, έλλειψη σε είδη υγιεινής, όπως αντισηπτικά, χαρτί υγείας, σαπούνι, έλλειψη υλικού γυμναστικής, όπως μπάλες κλπ, σκουριασμένες μπασκέτες, τέρματα που λείπουν, ανάγκη για 2η καθαρίστρια.

Ο Πορτοσάλτε τα διαβάζει και εξανίσταται: «Με συγχωρείτε αλλά για πολλά από αυτά ευθύνεται ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας. Δηλαδή η αντικατάσταση της μπασκέτας, το αντισηπτικό, χαρτί υγείας και σαπούνι, ο φύλακας, η καθαρίστρια, τα τέρματα που θέλουν αυτό είναι θέμα Δήμου. Πρέπει να καταλάβουμε κυρίες και κύριοι, πρέπει να ψηφίζουμε σοβαρούς για δημαρχαίους, σοβαρές κυρίες και κυρίους. Η υλικοτεχνική υποδομή ενός κτιρίου δεν είναι δουλειά της Κεραμέως, είναι δουλειά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μια άχρηστη Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας άχρηστος Δήμος, θα κάνει και άχρηστη δουλειά. Με συγχωρείτε αλλά τα παιδιά έχουν δίκιο».

Αξίζει να το ακούσετε:

Ο Άρης Πορτοσάλτε για την δημοτική αρχή της πόλης μας

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *